YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgilisine kaçan kadının cesedine ailesi sahip çıkmadı

ADANA'da 14 yaşındayken sevgilisine kaçıp nikahsız evlendiği için ailesinin sahip çıkmadığı 1 çocuk annesi Ayşegül Döngel..

Sevgilisine kaçan kadının cesedine ailesi sahip çıkmadı

ADANA'da 14 yaşındayken sevgilisine kaçıp nikahsız evlendiği için ailesinin sahip çıkmadığı 1 çocuk annesi 23 yaşındaki Ayşegül Döngel, tıp merkezinin damından atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, 26 Haziran'da merkez Sarıçam İlçesi'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ayşegül Döngel, ailesinin karşı çıkmasına rağmen 14 yaşındayken aşık olduğu gence kaçtı. Nevşehir'de nikahsız birlikte yaşayan Döngel, 2006'de bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ancak nikahsız eşinden şiddet gören Döngel, çocuğunu alarak Adana'ya döndü. Sevgilisine kaçtığı için ailesinin kabul etmediği genç kadın, Adana'da tanıştığı bir genç ile nikahsız evlendi. İkinci eşinin de nikah yapmaması üzerine evini terk eden Döngel, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde kiraladığı tek odalı evde yaşayıp, bir okulun kantininde de satış elemanı olarak çalışmaya başladı. Aynı mahallede oturan K.T. ile arkadaşlık kuran Döngel, bir hafta önce sevgilisi tarafından terk edildi. Okulların tatil olup kantinin kapanması üzerine işsiz kalan genç kadın, ailesinden son kez yardım istedi. Babasının, "Senin gibi bir kızımız yok" demesi üzerine çaresiz kalan Ayşegül Döngel, 5 katlı tıp merkezinin damına çıkarak kendini boşluğa bıraktı. Park halindeki bir otomobilin üzerine düşerek ağır yaralanan Ayşegül Döngel'e ilk müdahale tıp merkezinde yapıldı. Ağır yaralanan Ayşegül Döngel, götürüldüğü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen öldü.

Götürüldüğü Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Döngel'in cenazesine de ailesi sahip çıkmadı. Aile, 15 gün içinde cenazeyi teslim almaz ise Döngel'in cenazesi kimsesizler mezarlığında toprağa verilecek.

Ayrıca, Ayşegül Döngel'in ismi açıklanmayan 7 yaşındaki oğlu da İl Sosyal Politikalar ve Aile Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler