YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın kılığına girmiş hırsızlar kamerada!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde biri kadın kılığına girmiş iki erkeğin kuyumcudan bir çift bilezik çalması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kadın kılığına girmiş hırsızlar kamerada!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde biri kadın kılığına girmiş iki erkeğin kuyumcudan bir çift bilezik çalması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Adıyaman'ın Kahta ilçesi Turgut Özal Mahallesi Hacı Üzeyir Efendi Caddesi üzerinde bulunan kuyumcu dükkanında meydana geldi. Hacı Eroğlu'na ait kuyumcuya müşteri gibi iki kişi girdi. Biri bayan kılığında birisi erkek olan iki kişi bileziklere bakmak istedi. İşletmeci bilezikleri verirken içeri başka bir müşteri girince, bu iki kişiyle oğlu Hicri Eroğlu ilgilenmeye başladı.

Vitrindeki bilezikleri teker teker isteyen ve deneyen kadın kılığındaki hırsız bir süre bilezikleri çantaya koymaya çalıştı. Birkaç denemeden sonra kuyumcunun da bir anlık dalgınlığından faydalanan kadın kılığındaki hırsız, bir çift bileziği el çabukluğuyla çantasına koydu. Bilezikleri çaldıktan bir sonra bir süre daha altınlara bakan hırsızlar, daha sonra geldikleri gibi ellerini kollarını sallayarak kuyumcu dükkanından çıkıp gitti.

Bu kişiler gittikten sonra kadın gibi giyinen kişinin erkek olduğundan şüphelenince güvenlik kamerasını incelemek istedi. Güvenlik kamerasına bakan işletme sahibi şahsın bilezikleri çaldığını fark etti.

Vitrindeki bilezikleri sayan şahıs bir çift bileziğin yerinde olmadığını gördü. Olayı polise bildiren kuyumcu kadın kılığındakinin erkek olduğundan şüphelendiğini, güvenlik kamerasını inceledi şahsın erkek olduğundan emin olduğunu söyleyen Hacı Eroğlu, sesinin ve tipinin erkeklere benzediğini, hatta ellerinin de erkek eli olduğunu ifade etti.

Hacı Eroğlu, " Müşteriye ilgilenirken bu ikisi geldi. Biri bayandı. Bayan kılığında ki erkekti. Bayan kılığına girmişti. Bizi oyalayarak bizden iki tane bilezik çaldılar. Güvenlik kamerasını incelerken bizden altın çaldıklarını fark ettik. Görüntüleri incelerken polise haber verdik. Ondan sonra çarşıya çıktık aradık bulamadık. İkisini kaybettik gitti" dedi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, eşkalini belirlediği hırsızların peşine düştü.

Kadın kılığına girmiş hırsızlar kamerada! | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler