YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köpeklerin öldürülüp yakıldığı iddiası

Adıyaman'da İsmet Yılmaz köpeklerin öldürülüp çöplükte leşlerinin yakıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Köpeklerin öldürülüp yakıldığı iddiası

Adıyaman'da İsmet Yılmaz köpeklerin öldürülüp çöplükte leşlerinin yakıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Adıyaman'da çöp alanı son günlerde ölü köpeklerin leşleriyle doldu. Çevreye kötü kokular yayan leşlerin görüntüsü hayvan severleri üzerken, ölü köpek leşlerinin toprağa gömülmek yerine yakıldığı iddiası evinde onlarca köpek besleyen aileyi harekete geçirdi.

Çöp alanını gezen Yılmaz ailesi, karşılaştıkları manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı. Kaldırdıkları her çöp yığınının altında birer köpek leşine rastlayan İsmet Yılmaz isimli köpek sever kadın, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ÇÖPLÜK LEŞLERLE DOLDU (FOTO GALERİ**)

** Çöp alanındaki geri dönüşüm malzemeleri toplamaya gelen vatandaşlar iddiaları doğrularken, günde onlarca köpek leşinin çöpe bırakıldığını ileri sürdü.

Savcılığa suç duyurusunda bulunarak köpek katliamına son verilmesini isteyen İsmet Yılmaz:"Manzara karşısında bittim ben. Bundan ötürü kalp hastalığına yakalandım. Ben kendimi köpeklere adadım. Daha öncede birçok kez köpeklerin öldürüldüğünü gördüm. Benim beslediğim köpekleri de öldürdüler. Ben bunları kendi ellerimle besliyordum. Yalvarıyorum, çocuk çocuklarının sadakası için bu katliama bir son versinler. Bu hayvanların leşleri kokmasın diye yakıyorlar. Bu köpekleri devletten maaş alan birileri öldürüyor. Ben de devletten maaş alıyorum, onlar da. Fakat ben hizmet için onlar köpek öldürmek için maaş alıyor. Hadi geldi üzülme. Ben 3 gündür ben yemek yiyemiyorum" dedi.

Son aylarda ölen köpek sayısının büyük ölçüde arttığına dikkat çeken Yılmaz, leşlerin her sabah çöplerle birlikte yakıldığını daha sonra da alanın kepçeyle temizlendiğini söyledi.

Köpeklerin öldürülüp yakıldığı iddiası | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler