YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtla boğuşurken kalpten öldü

Ankara Şereflikoçhisar'da koyunlarına saldıran kurtla boğuşan 50 yaşındaki Mehmet Aday, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Kurtla boğuşurken kalpten öldü

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde koyunlarına saldıran kurtla boğuşan 50 yaşındaki Mehmet Aday, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Kacarlı Beledesi’nde oturan Mehmet Aday, sabah erken saatlerinde beldenin 2 kilometre uzağındaki alana hayvanlarını otlatmak için götürdü. Bu sırada koyunlara bir kurt saldırdı. Aday, 4 koyunu telef eden kurdu uzaklaştırmak isterken, bir yandan da cep telefonuyla arkadaşını arayarak olayı haber verdi.

Bu sırada kurtla boğuşan Aday’ın bir anda telefondaki sesi kesildi. Arkadaşının haber verdiği Jandarma ekipleri otlağa gitti. Burada yapılan incelemede Mehmet Aday’ın cansız bedeni bulunurken, 4 koyunun da telef olduğu görüldü.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ Mehmet Aday’ın yapılan otopsisinde vücudunun çeşitli yerlerinde kurdun saldırısı sonucu oluşan yara izlerine rastlanırken, ölüm nedeninin ise kalp krizi olduğu belirlendi. Mehmet Aday, Kaçarlı Beldesi’nde toprağa verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler