YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil, metro istasyonuna uçtu

Ankara'da kontrolden çıkıp sinyalizasyon ışıklarını devirdikten sonra metro istasyonuna uçan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Otomobil, metro istasyonuna uçtu

Ankara'da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp sinyalizasyon ışıklarını devirdikten sonra metro istasyonuna uçan otomobilin sürücüsü yaralandı. Sabah saatlerinde meydana gelen kaza sırasında istasyonda yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

FACİADAN DÖNÜLDÜ(FOTO GALERİ)

Hipodrom Caddesi'nden Anıtkabir yönüne giden Ahmet K. yönetimindeki 06 LBZ 61 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik soncu kontrolden çıkarak sinyalizasyon ışıklarının bulunduğu direğe çarptı. Direği deviren otomobil, AŞTİ-Dikimevi güzergahında bulunan Tandoğan Ankaray İstasyonu'nun penceresinden aşağı uçtu. Merdivenlere çarpan araç, yolcuların beklediği yere doğru savruldu. Büyük paniğe neden olan kazada aracın lastiği koptu, paraçaları etrafa dağıldı. Küçük çaplı yangının çıktığı otomobilin sürcüsü Ahmet K. yaralandı.

İstasyonda görevli güvenlik görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürülürken, yaralı Ahmet K., ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.


Otomobil, metro istasyonuna uçtu | www.mynet.com/video

Kaza nedeniyle Ankaray seferleri bir süreliğine durduruldu.

Yetkililer, sabahın erken bir saatinde olan kaza sırasında metroda kimsenin bulunmamasının, büyük bir faciayı önlediğini belirtti. (İHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler