YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocukları yanarken, böyle çırpındılar

Antalya'da kağıt yüklü hurda aracında çıkan yangın sonucu 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Çocukları yanarken, böyle çırpındılar

Antalya'da Gazi Bulvarı'nda devrilerek alev alan kamyonetteki 2'si çocuk 3 kişi yanarak öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvarda seyreden çöp toplayan ailenin içinde bulunduğu 25 yaşındaki Ali Okan yönetimindeki 07 S 5320 plakalı kamyonet, plakası alınamayan başka bir kamyonetin sıkıştırması sonucunda devrildi, sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 30 metre sonra bulvarın ortasında yan dönen kamyonet alev aldı.

ARAÇ KÜL OLDU(FOTO GALERİ)
Bir anda alev topuna dönen araçtaki sürücü Ali Okan ile oğulları 3 yaşındaki Barış ve 6 yaşındaki Savaş Okan'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Ayakları yanan ve araçtan çıkmayı başaran Ali Okan'ın teyzesinin oğlu 20 yaşındaki Fatih Açıkgöz ise yaralandı.

Anne ve 2 çocuğu alevlerin arasında can verdi | www.mynet.com/video

Aracın tüplü olması nedeniyle patlama ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri alan polis, bulvarı trafiğe kapattı. Çevrede bulunanlar da polis tarafından uzaklaştırıldı. İtfaiye ekipleri olay yerine geldiklerinde alevleri söndürüp soğutma çalışması yaptı. Kamyonetin içerisinde sıkışarak can veren 3 kişinin cesedi, görenlerin yüreğini sızlattı.

Yaralı Fatih Açıkgöz, ambulansla kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Yanık Tedavi Ünitesinde tedaviye alındı.

Ölen baba ve 2 çocuğunun cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Kazanın görgü tanıklarından Ertan Dinç, iki kamyonetin çarpıştığını, çarpışmadan sonra bir kamyonetin uzaklaştığını, diğerinin ise devrilerek alev aldığını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler