YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denize atlayan çiftten kötü haber geldi

Antalya’da yaşadıkları tartışmanın ardından peş peşe atladıkları denizde kaybolan çiftten Sabit Dumlupınar'ın cesedi bulundu.

Denize atlayan çiftten kötü haber geldi

Antalya’da yaşadıkları tartışmanın ardından peşpeşe atladıkları denizde kaybolan Dumlupınar çiftinden 46 yaşındaki Sabit Dumlupınar'ın cesedi, Kemer açıklarında bulundu. Eşi 45 yaşındaki Deniz Dumlupınar'ı arama çalışmalırının sürdüğü belirtildi.

DANSÖZE TAKILAN PARA ÖLÜME GÖTÜRDÜ

İstanbul’da oturan ve Antalya’da yazlıkları bulunan Deniz Dumlupınar ve inşaat mühendisi eşi Sabit Dumlupınar yılbaşı gecesi Afyonkarahisar’daki otelde tanıştıkları çiftle, geçen cuma gecesi Konyaaltı’nda bulunan bir restoranda akşam yemeğinde buluştu. Alkol alan iki aile, daha sonra 7 nolu plaj kafeteryasında eğlenceye devam etti. Bir süre sonra Dumlupınar çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce sinirlenip denize atlamak isteyen Sabit Dumlupınar’ı güvenlik görevlisi güçlükle engelledi. Eşine sinirlenen Deniz Dumlupınar, fırtına nedeniyle oluşan dalgalar arasında denize atladı. Bunu gören Sabit Dumlupınar da güvenlik görevlisinin elinden kurtularak denize atladı. Çift, kısa sürede dalgalı denizde gözden kayboldu. Bir güvenlik görevlisi ile garson, çiftin ardından denize girerek kurtarmak istedi. Ancak dev dalgalarla onları da sürüklenmeye başlayınca kendilerini güçlükle karaya atabildi.

Denize atlayan çiftten kötü haber geldi | www.mynet.com/video

Olayın ardından bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri ve arama kurtarma ekipleri, Dumlupınar çiftini bulmak için arama çalışması başlattı. Fırtınalı havada, ekiplerin hummalı çalışmaları, üçüncü günde sonuç verdi. Sabit Dumlupınar'ın cesedi, bugün sabah saatlerinde Kemer İlçesi Ayışığı Koyu'nda bulundu.

Yapılan incelemenin ardından Sabit Dumlupınar'ın cesedi, morga kaldırılırken, Deniz Dumlupınar'ı arama çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler