YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapıcıyı eşiyle ilişkisi olan yeğeni öldürdü

ANTALYA’da 5.5 ay önce dere kenarında cesedi bulunan kapıcı 39 yaşındaki Üzeyir Kaya’yı, eşi 23 yaşındaki Nezahat Kaya ile...

Kapıcıyı eşiyle ilişkisi olan yeğeni öldürdü

ANTALYA’da 5.5 ay önce dere kenarında cesedi bulunan kapıcı 39 yaşındaki Üzeyir Kaya’yı, eşi 23 yaşındaki Nezahat Kaya ile ilişkisi olduğu belirlenen yeğeni 19 yaşındaki Yahya Kaya’nın öldürdüğü ortaya çıktı. Yahya Kaya’nın, amcasının facebook hesabına ’40 yaşını görmeden göçtün ya bu dünyadan bişey diyemiyorum. Allah rahmet eylesin canım arkadaşım, kardeşim, amcam herşeyim" yazılı mesaj bıraktığı da belirlendi.

Antalya’da 2 Şubat günü dere içinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülen kapıcı Üzeyir Kaya’nın katilinin bulunması için çalışma yürüten polis, eşi Nezahat Kaya ve yeğeni Yahya Kaya arasında ilişki olasılığını değerlendirdi. Operasyonu bu yönde yoğunlaştıran polis, 5.5 ay boyunca Kaya ailesinden çok sayıda kişiyi sorguladı. Nezahat Kaya ve Yahya Kaya’yı çapraz sorguya alan polis, teknik ve fiziki takip yöntemlerini de kullandı. Cinayet sonrasında Yahya Kaya ve Nezahat Kaya’nın birlikte olduğunu tespit eden görevliler, son sorguda Yahya Kaya’ya suçunu itiraf ettirdi.

’AŞKIM İÇİN YAPTIM’
Sorgusunda cinayeti soğukkanlılıkla anlatan Yahya Kaya, Nezahat Kaya ile uzun süredir ilişkisi olduğunu belirterek, "Amcam ile ot biçmeye gidecektik. Ben o gün yanıma balta ve bıçak aldım. Amacım cinayeti işleyerek artık bu işi bitirmekti. Olay günü amcamla dere kenarında ot biçerken birden baltayla kafasına vurdum" dedi.

Amcasını öldürdükten sonra ilişkisi olduğu Nezahat Kaya’yı arayarak cinayet hakkında bilgi verdiği belirlenen Yahya Kaya’nın, 7 aylık sürede Kaya ile defalarca bir araya geldiği ortaya çıktı. Yahya Kaya’nın ifadesinin ardından Nezahat Kaya da gözaltına alındı.

FACEBOOK’TAN MESAJ BIRAKMIŞ
Amcasını öldürdüğünü itiraf eden Yahya Kaya’nın, 10 Mayıs günü, amcasının facebook hesabına ’40 yaşını görmeden göçtün ya bu dünyadan bişey diyemiyorum. Allah rahmet eylesin canım arkadaşım, kardeşim, amcam herşeyim." yazılı mesaj bıraktığı belirlendi.

OĞLU DA GÖZALTINDA
Üzeyir Kaya’nın bir önceki evliliğinden oğlu, yeğeniyle aynı isimdeki 18 yaşındaki Yahya Kaya da 2 şüpheliyle birlikte bugün adliyeye sevk edildi. Oğul Yahya Kaya’nın, üvey annesiyle kuzeni arasındaki ilişkiyi bildiği, cinayeti 1 gün sonra öğrendiği, ancak polise olayla ilgili bilgi vermediği için gözaltına alındığı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler