YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kepez Gençlik Meclisi, Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde Toplandı

Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Danışma Kurulu ikinci toplantısını Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde düzenledi. Toplantıya, Kepez...

Kepez Gençlik Meclisi, Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde Toplandı

Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Danışma Kurulu ikinci toplantısını Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde düzenledi. Toplantıya, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kent Konseyi Başkanı Bekir Bülent Özsoy ,Özel Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Cihat Göktepe, Rektör Yardımcısı Musa Hakan Asyalı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, JCI Türkiye Başkan Yardımcısı Sevgi Kunut, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Bilal Arık ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Danışma Kurulu Toplantısı'nda, "Antalya ve Kepez için gençlik alanında ne yapılabilir?, Hangi projeler yürütülebilir?, İl ve ilçenin ileri gelenleri bu çalışmalara nasıl katkı koyabilir?" gibi sorulara cevap arandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’da merkez ilçeler seviyesinde Kent Konseyi'ni ilk kuran idarenin Kepez Belediyesi olduğunu söyledi. Tütüncü, "Belediye başkanları, genelde kent konseylerinin kurucu başkanları seçilirler. Ama biz kent konseyinin kurucu başkanlığını, belediye başkanının yapmasının doğru olmadığını düşündük. Kepez Kent Konseyi'nin, bir danışma meclisi olmasını, katılımcılığı sağlamayı amaçlayan, halkın beklentilerini idaremize aktarmayı hedefleyen bir kurum olmasını arzuladık." dedi.

Toplantının sonunda Başkan Hakan Tütüncü, davetlilerle birlikte Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni gezdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler