YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kepez’de Turizm Faaliyetleri Artacak

Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kepez ilçesinde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla Türk-Alman Genç...

Kepez’de Turizm Faaliyetleri Artacak

Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kepez ilçesinde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla Türk-Alman Genç Turizmciler Derneği’yle bir protokol imzaladı.

Kepez Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçede turizm etkinliklerini artıracak bir protokole imza attı. Kepez Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen, Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Karakuş ve Türk-Alman Genç Turizmciler Derneği Başkanı Bulut Bağcı’nın protokolü imzaladığı toplantıda, Kepez Kent Konseyi Başkanı Bekir Bülent Özsoy da hazır bulundu.

Protokolün ardından, Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve Türk-Alman Genç Turizmciler Derneği üyeleri, Kepez Kent Konseyi Başkanı Bekir Bülent Özsoy’la birlikte Kepez Belediye Başkan yardımcısı Mesut Kocagöz’ü makamında ziyaret ettiler. Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Türk-Alman Genç Turizmciler Derneği arasında imzalanan protokol şu ana maddelerden oluşuyor:

“Türk Alman Turizmciler ve Genç Turizmciler Derneği’nin Antalya ve Kepez’de

turizm organizasyonlarını takip etmek, turizmin payının artırılmasına yönelik çalışmaları desteklemek, turizm odaklı merkezlere turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılması, Gençlik Meclisi olarak Alman kültürünü Kepez’de sergilenmesinin desteklenmesi, Türk kültürünün Almanya’da sürdürülmesine destek verilmesi.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler