YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keşanspor futbolcusu Güner Yıldız’ın cenazesi morgdan alındı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüsün, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı...

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüsün, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden futbolcu Güner Yıldız’ın (20) cenazesi morgdan alındı.
Güner Yıldız'ın cenazesi, arkadaşları ve akrabaları tarafından teslim alındı. Yıldız’ın cenazesi, bugün karayoluyla Kırklareli’nin Babaeski ilçesine gönderilecek. Güner Yıldız için yarın öğle namazından sonra cenaze töreni düzenlenecek.
Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalık mevkiinde dün uçuruma yuvarlanan ve Keşan Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve idarecileri taşıyan otobüste bulunan 22 kişi yaralanmış, futbolcu Can Çetinkaya olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada ağır yaralanan Güner Yıldız, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde hayatını kaybetmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler