YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Kıza Tecavüz Eden Zanlıya 10 Yıl Hapis Cezası

Alanya ilçesinde, 2010 yılında 12 yaşındaki kız çocuğuna tehdit yoluyla defalarca zorla tecavüz eden ve...

Alanya ilçesinde, 2010 yılında 12 yaşındaki kız çocuğuna tehdit yoluyla defalarca zorla tecavüz eden ve bu nedenle tutuklu bulunan zanlı, karar duruşmasında 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Karar duruşması, Alanya Adliyesi 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Tutuklu olarak yargılanmasına devam edilen zanlı F.Ç.(19) ve olay tarihinde 12'sinde olan 14 yaşındaki mağdur kız çocuğu B.T., ailesi ve avukatı Metin Küçük duruşmada hazır bulundu. Mahkeme sonunda zanlı F.Ç., "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, basit tehdit, cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" suçlarından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Zanlı F.Ç., mahkeme sonrası, jandarma nezaretinde tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Olay, 2010 yılında Alanya'da meydana geldi. F.Ç. adlı zanlı cep telefonu mesajlarıyla arkadaşlık kurduğu B.T.(12) ile defalarca ilişkiye girdi. B.T.'nin bir süre sonra ayrılmak istediğini söylemesi üzerine F.Ç. cep telefonuyla çektiği B.T.'nin fotoğraflarını tehdit unsuru olarak kullanıp küçük kıza tecavüz etmeyi sürdürdü. B.T.'nin durumu ailesine bildirmesi üzerine harekete geçen polis, zanlı F.Ç'yi yakaladı. F.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler