YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratpaşa’dan Çocuk Şenliği Ve Fener Alayı

Muratpaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kent Meydanı’nda Çocuk...

Muratpaşa’dan Çocuk Şenliği Ve Fener Alayı

Muratpaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kent Meydanı’nda Çocuk Şenliği ve Fener Alayı yürüyüşü gerçekleşti.

Çocuklarıyla beraber yürüyüşe katılan çok sayıda Muratpaşalı, Türk bayrakları, Atatürk posterleri ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde Fener Alayı’nda yer aldı. Fener Alayı’na ve Kent Meydanı’ndaki kutlamalara katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bu bayrama sahip çıkmalarını istedi.

Kent Meydanı’nda palyaçolar, danslar, balonlar, yüz boyama etkinlikleriyle eğlenen miniklerle sahnede hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Evcilmen, “Dünya’da bir tek bayram var çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hediye etti. Bu hediyeye ihanet etmeyin. Bu hediyeye sahip çıkın. Ve çocuklarımıza bu bilgiyi sürekli olarak aşılayın. Kurtuluş savaşında başlatılan mücadelenin öyküsünü asla unutmayın ve de unutturmayın. Çocuklarımızın geleceğini güvence altına alabilmenin önünü lütfen açın. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz” diye konuştu.

Muratpaşa Kent Meydanı’nda kurulan sahnede palyaçolar eşliğinde çeşitli dans, tiyatro, animasyon, yarışma ve müzik gösterilerine aileleri ile birlikte eşlik eden çocuklar 23 Nisan’ı gönüllerince yaşadı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler