YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nakil bekleyen Selvinaz’ın yüzüne yağ transferi yapıldı

Antalya'da yüz nakli bekleyen Selvinaz Mert'in nakil için uygun olmadığı belirlenince karnından ve kalçasından yağ transferi yapıldı.

Nakil bekleyen Selvinaz’ın yüzüne yağ transferi yapıldı

Antalya'da yüz nakli bekleyen Selvinaz Mert'in nakil için uygun olmadığı belirlenince karnından ve kalçasından yağ transferi yapıldı.Akdeniz Üniversitesi’nde yüz nakli için bekleyen Selvinaz Mert’in nakil için uygun olmadığı tespit edildi. Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görevli Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan, Mert’in yüzünün daha iyi görünmesi adına yağ transferini uygun gördü. Karın bölgesi ve kalçasından alınan 22 miligramlık yağ dokusu Mert’in yüzüne nakledildi.Naklin ardından gazetecilere açıklama yapan Selvinaz Mert, her şeyin daha iyi olacağını ifade ederek, “Yüzüm eskisinden daha iyi olacak. Hayata olan bağlılığımı hiç kaybetmedim” dedi.Operasyonla ilgili açıklama yapan Doç. Dr. Özlenen Özkan ise, Selvinaz Mert'in yüzünde deformiteler olduğunu, bu nedenle karnından ve kalçasından yağ transfer ettiklerini kaydetti. Özkan, Selvinaz Mert ile ilgili yüz nakli planlarının olmadığını ifade etti. Doç. Dr. Özkan, Selvinaz Mert’e ödemleri iyileştiğinde tekrar bir yağ nakli yapılacağını da söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler