YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rus turist hastanenin çatısından atladı

Antalya Kemer’de Rus turist Aleksey Nikolavich, uyku bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü hastanenin çatısından atlayarak intihar etti.

Rus turist hastanenin çatısından atladı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Göynük Beldesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde eşiyle birlikte tatil yapan Aleksey Nikolavich, özel bir hastaneye gelerek uyku sorunu olduğunu ve tedavi olmak istediğini söyledi.

Hastaneye sabaha karşı gelen Nikolavich, bugün saat 15.30 sıralarında tedavi gördüğü odadan ayrılarak, görevliler fark etmeden hastanenin çatısına çıktı. Rus turist daha sonra yaklaşık 15 metre yükseklikteki çatıdan atlayarak yaşamına son verdi. Hastane görevlilerini şaşkına çeviren olayın ardından, polis soruşturma başlattı.

Konakladığı otelde eşinin ölüm haberini alarak hastaneye gelen 26 yaşındaki Diana Nikolavich, uzun süre gözyaşı döktü. Nikolavich, "Eşimle birlikte 22 Nisan'da tatil için Göynük'e geldik. Kendisi Rusya'da ticaretle uğraşıyor. Neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyorum. Önemli bir sorunu yoktu. 18 Mayıs'ta ülkemize dönecektik. Dün gece otelde çok fazla alkol almış ve rahatsızlanmıştı. Sabaha karşı da uyanıp hastaneye gitmiş. Benim daha sonra haberim oldu" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler