YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karakoç; Çiftçilerimiz elini çabuk tutsun

Ardahan tarım İl Müdürü Fevzi Karakoç, sıcak giden havalr öncesi çiftçileri uyardı!

Karakoç; Çiftçilerimiz elini çabuk tutsun

Ardahan Tarım İl Müdürü Fevzi Karakoç, son günlerde havaların yağışlı geçmesi nedeniyle biçim döneminin geçiktiğine işaret ederek, çiftçilerin elini çabuk tutmasını istedi.

Havaların mevsim şartlarına göre olumsuz seyretmesi üzerine açıklama yapan Ardahan Tarım İl Müdürü Fevzi Karakoç, hava tahmin raporlarını analiz ettiklerini ve son 5 gün içerisinde yağmurların yağmayacağını ve havaların sıcak geçeceğini söyledi.

Karakoç; "havaların yağmurlu geçmesi nedeniyle biçim dönemi yaklaşık 2 haftadır ertelenmekteydi. Çiftçilerimiz yağmurlardan dolyaı büyük sıkıntı çekti. Şimdi havalar iyi, tahminlere göre 5 gün yağmur yağmayacak. Bu süre zarfında çiftçilerimiz geceli gündüzlü çalışarak işlerini toparlasınlar, bu fırsattan istifade etsinler" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler