YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Artvin İl Jandarma Komutanı görevden alındı

Başbakan Erdoğan’ın Artvin’in Hopa ilçesindeki mitingi öncesinde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylar nedeniyle...

Artvin İl Jandarma Komutanı görevden alındı

Başbakan Erdoğan’ın Artvin’in Hopa ilçesindeki mitingi öncesinde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylar nedeniyle Jandarma Albay Mehmet Nasif görevinden alındı.

ARTVİN'DEKİ OLAYLARDAN KARELER
31 Mayıs’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hopa’ya yapacağı ziyaret öncesinde olaylar çıkmıştı.

Protestolar sırasında Metin Lokumcu isimli bir emekli öğretmen hayatını kaybetmişti. Bir polis de otobüsten düşerek ağır yaralanmıştı.

Olayların ardından Emniyet Müdürü Muhsin Armağan'da görevden alınmıştı.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Nasif de bugün görevden alındı. Nasif'in yerine Jandarma Yarbay Alper Sır atandı.

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, yaptığı açıklamada, Hopa'da 31 Mayıs'taki Ak Parti mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olaylara ilişkin müfettişlerin yürüttüğü soruşturma çerçevesinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Nasif'in Jandarma Genel Komutanlığı emrine alınmasının uygun görüldüğünü söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler