YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şaşkınlık yaratan yangın

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, boş bir evde henüz tespit edilemeyen bir nedenle çıkan yangın, yakınındaki camiinin minaresine sıçradı.

Şaşkınlık yaratan yangın

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, boş bir evde henüz tespit edilemeyen bir nedenle çıkan yangın, yakınındaki caminin minaresine sıçradı. İtfaiye ekiplerince söndürülen alevlerin, evden caminin minaresine sıçramış olması şaşkınlık yarattı.

İlçeye bağlı Kemalpaşa Mahallesi Özyol Sokak üzerinde, sit alanı olan tarihi Rum evlerinin bulunduğu bölgede, bugün akşam saatlerinde, boş bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın evi sardı, ardından alevler şaşkınlık verici bir şekilde yakınındaki caminin minaresine sıçradı. İhbar üzerine gelen itfaiye, çalışma başlattı. Ev ve minaredeki alevler söndürüldü. Caminin minaresinde külah ve alem denilen uç kısmın zarar gördüğü belirtildi. Yangının etkilenen caminin bugün için ibadete kapatıldığı belirtildi.

Söke Belediyesi İtfaiye Müdürü Vural Salman, yangının kesin çıkış nedeninin sabah yapılacak bilir kişi incelemesi sonrası belirlenebileceğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler