YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırma'da ''köpek ölümleri'' iddiası

Balıkesir'in Bandırma Belediyesinde sözleşmeli veteriner hekim olarak çalışan Cem Karabıyık, 12 köpeğin telefine neden olduğu iddiasıyla 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bandırma'da ''köpek ölümleri'' iddiası

BALIKESİR (A.A) - Alınan bilgiye göre, Bandırma Belediyesi Hayvan Barınağı'nda tutulan sokak köpeklerinden 12'sinin periyodik aralıklarla telef olması üzerine, Bandırma Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği eski başkanı ile İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün Yerel Hayvan Koruma Şubesi'nde gönüllü olarak görev yapan avukat Zafer Evren, veteriner Karabıyık hakkında dava açtı.

Bandırma 1. Asliye Ceza Mahkemesi, bakmak ve rehabilite etmekle sorumlu olduğu sokak köpeklerinden 12'sini boş arazilere ve dağlara bırakarak ölüme terk ettiği iddia edilen Cem Karabıyık hakkında, TCK'nın 257-1 Maddesi gereğince 'görevi kötüye kullanmak'' suçundan 6 ay 15 gün hapis kararı verdi.

Suçlamaları kabul etmeyen Karabıyık'ın kararı temyiz edeceği bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler