YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türbanlı öğrencinin başını duvara vurdu mu?

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nde bir öğrenci, öğretmeni hakkında türbanını zorla alıp başını duvara vurduğu iddiasıyla polise başvurdu.

Türbanlı öğrencinin başını duvara vurdu mu?

Burhaniye Emniyet Müdürlüğü'ne giden F.Ç., bir arkadaşıyla birlikte okul koridorunda karşılaştıkları öğretmenleri B.H.'nin ''okula türbanla giremezsiniz'' diyerek türbanı aldıktan sonra başını duvara vurduğunu öne sürerek şikayette bulundu.

Şikayet üzerine Öğretmen B.H.'de Burhaniye Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı. Öğrencisinin başını duvara vurduğu iddialarını kabul etmeyen B.H., öğrencileri sadece okul içinde türban takmamaları konusunda uyardığını kaydetti.

B.H., emniyet müdürlüğü çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, '''Ben sadece türbanla okula giremeyeceklerini söyledim. Başlarından türbanı almam ve başlarını duvara vurmam büyük iftira. Kesinlikle yalan söylüyorlar'' dedi.

Bu arada, öğrencilerin iki ay önce öğretmen B.H. hakkında türbanlı oldukları için yazılı kağıtlarını yırttığı iddiasıyla Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü'ne şikayette bulundukları, bu şikayet üzerine ''bir maaş kesme, uyarma ve kınama cezası alan'' B.H'nin ayrıca tayininin İvrindi Sağlık Meslek Lisesi'ne çıktığı öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler