YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zayıflama ürünü öldürüyordu

Balıkesir'de kullandığı zayıflama ürünü nedeniyle rahatsızlandığı ileri sürülen kadın, yoğun bakım servinde hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Zayıflama ürünü öldürüyordu

Balıkesir'de kullandığı zayıflama ürünü nedeniyle rahatsızlandığı ileri sürülen kadın, yoğun bakım servinde hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'de yaşayan Nilüfer Gülmez (35), bir süre önce zayıflama ürünü kullandı. İddiaya göre, içinde 60 hap bulunan zayıflama ürününden 4 hap kullanan Nilüfer Gülmez, geri kalanları bir arkadaşına vererek, "Bu haplar bende kalp çarpıntısı yaptı, kullanmayacağım" dedi.

Hapları kullandıktan bir kaç hafta sonra kalp rahatsızlığı şikayetiyle Balıkesir Devlet Hastanesi'ne giden Nilüfer Gülmez'in burada kontrol ve tahlilleri yapıldı. Tahlillerin sonucunu beklemek üzere evine dönen Gülmez, kendisini iyi hissetmeyince yeniden hastaneye başvurdu. Kalbi duran kadın, hastanede süratle yapılan müdahale sonucu hayata döndürüldü ve yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tedavisine devam edilen Nilüfer Gülmez'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Doktorlar, duruma zayıflama haplarının sebep olmuş olabileceğini belirtirken, Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Hocaoğlu, konu ile ilgili Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile bir basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler