YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013 Yılı Mali Tatil Uygulaması

BİLECİK (AA) - Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Şensoy, gümrük ve il özel idareler ile belediyeler tarafından tahsil edilen vergi, resim ve harçlarla ilgili olarak mali tatil uygulanmadığını bildirdi.

BİLECİK - Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Şensoy, gümrük ve il özel idareler ile belediyeler tarafından tahsil edilen vergi, resim ve harçlarla ilgili olarak mali tatil uygulanmadığını bildirdi. Şensoy, 2013 Yılı Mali Tatil Uygulaması, nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 2 Temmuz'da başlayan ve 29 Temmuz'da sona erecek mali tatilin cumartesi gününe rastlamasından dolayı tahakkuk eden vergilerin ödeme süresinin 30 Temmuz'a uzadığını bildirdi. Meslektaşlarının hareketli ve ağır iş yükü altında yılın bu döneminde, nefes alabileceğini ifade eden Şensoy, meslektaşlarını ve mükelleflerini, mali idare ile SGK'yı yakından ilgilendiren bu tatilin uygulanabilirliği açısından ilgili kurumların göstereceği hassasiyete teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler