YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bileklerini kesip üçüncü kattan atladı

Bursa'da polisin otel odasında yakalamaya çalıştığı katil zanlısı, bileklerini kesip kaçmak için 3'üncü kattan atlayınca yaralandı.

Bileklerini kesip üçüncü kattan atladı

Katil zanlısı olarak hakkında yakalama emri bulunan Haşim Y'nin Çekirge Mahallesi'nde bir otelde kaldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçdi.

Kaldığı odaya otel görevlisi gibi giren polis ekiplerine teslim olmamak için direnen zanlı, bileklerini kestikten sonra koridordaki korkulukların arkasına kaçtı.

Üzerinde silah olduğunu, kendisini öldüreceğini söyleyen zanlıya sağlık ekipleri pansuman yaptı. Polis ekipleri, Haşim Y'yi eylemine son vermesi için bir yakınıyla cep telefonuyla görüştürdü. Görüşmenin ardından otel görevlileri ve polislerin yakalamaya çalıştığı zanlı, 3. kattan atladı.

Ağır yaralanan zanlı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler