YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BURSİAD, spor muhabirleriyle buluştu

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Bursa spor basınının yönetici ve muhabirleri...

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Bursa spor basınının yönetici ve muhabirleri ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
BURSİAD’ın kuruluş amacı, hedefleri ve bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren BURSİAD Başkanı Turgut Topçu, Bursaspor Divan Kurulu üyesi olan ve yeşil - beyazlı kulüpte 4 dönem yöneticilik yapan Hüseyin Bavlı’nın vefatından dolayı duyduğu büyük üzüntü duyduklarını söyledi.
Bursaspor’un yaşadığı şampiyonluk başarısının kalıcı olması aynı zamanda da kalıcı gelirin de sağlanması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Topçu, amaçlarının sadece Bursaspor’a değil Bursa’daki amatör kulüplere de katkılar sağlamak olduğunu ifade etti.
Sporun ekonomisinde ve sosyal tarafında olmayı görev edinmiş bir dernek olduklarını ve özellikle Bursaspor’un Türk medyasındaki lobi eksikliğini gidermek için çalışmalar yapacaklarını belirten Turgut Topçu şunları söyledi:
“Hedeflerimizden biri de İstanbul ve Ankara başta olmak üzere diğer şehirlerde derneğimizin temsilciliklerini açarak, takımımızın hakkını her alanda savunmak. Asla siyaset yapmayacağız. Siyasi işlere karışmadan işin sadece spor tarafında olacağız. Yeni bir dernek olarak kulübümüz ile ilişkilerimizi her geçen gün pekiştiriyoruz. Son olarak Bursa Barosu’nun yaptığı Anayasa çalışmasında, BURSİAD olarak spor hukuku dalında çalışmalarımız devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler