YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dedeoğlu Petrol’de büyük değişim

İznik Yenişehir kapı da hizmet veren Dedeoğlu Petrol Ofisi baştan aşağıya komple yenilendi.

Dedeoğlu Petrol’de büyük değişim

İznik Dedeoğlu Petrol’de hizmet kalitesi kat ve kat artıyor. İznik Yenişehir kapı da hizmet veren Dedeoğlu Petrol Ofisi baştan aşağıya komple yenilendi. Müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacı ile bünyesine market ve araç yıkama sistemleri ile donatan Dedeoğlu Petrol komple yenilenmesi ile yeni vizyonuna sahip olurken yeni sistemlerini ise kısa bir süre sonra hizmete gireceği öğrenildi. Dedeoğlu Petrol, Dedeoğlu Zeytinleri, İzmir Tuz Ana Bayiliği yepyeni vizyonu, güler yüzlü personeli ve modern sistemleri dün olduğu gibi bugün de hizmet veremeye devam ediyor.

Yeni Sistemler Açılıyor

Dedeoğlu Firma sahibi aynı zamanda İznik Ticaret Odası Başkanı Mahmut Dede “ istasyonumuzu komple yenileyerek en son sistem ile donattık, şu an yapımı süren ve istasyonumuzun bünyesine kattığımız sistemler kısa bir süre sonra tüm İznik halkının hizmetine sunulacak.” Dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler