YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayalet çocuk, fotoğrafta ortaya çıktı

Bursa'da nişanlısıyla gezmeye çıkan gencin, otomobilin içinden çektiği fotoğrafta arka planda beliren siluet, çifti şoke etti

Hayalet çocuk, fotoğrafta ortaya çıktı

Bursa'da nişanlısıyla gezmeye çıkan gencin, otomobilin içinden çektiği fotoğrafta arka planda beliren çocuk şeklindeki siluet, çifti şoke etti. Çiftin, mantıklı bir açıklama bulabilmek için çevresindeki arkadaşlarıyla paylaştığı fotoğraf kentte günün konusu oldu.

Bursa'da otomobille gezmeye çıkan nişanlı çift, aracı tenha bir bölgede yaklaşık 10 metrelik bir uçurumun kenarına çekip sohbet etmeye başladı. Bu sırada genç erkek, cep telefonunu alıp aşağı inerek araç içerisindeki nişanlısının resmini çekti. Sohbetin ardından tekrar evlerine dönen çift, çektikleri resimleri karıştırırken, ilginç ve ürkütücü bir manzarayla karşılaştı.

Genç kızın görüldüğü fotoğrafın hemen arka tarafında, aracın dışında otomobilin içine bakan ve bir çocuğun yüzüne benzeyen siluetin belirdiği ortaya çıktı. Siluetin bulunduğu noktanın 10 metrelik uçurumun üzerinde belirmesi, genç çifti şoke etti.

Çevrede en az 50 metrelik mesafede başka kimse olmamasına rağmen karanlıktan bakan çocuk siluetinin nasıl olup da fotoğrafta göründüğünü anlamaya çalışan genç nişanlılar, mantıklı bir açıklama elde etmek için fotoğrafı çevresindeki insanlarla paylaşmaya başladı.

Gençler, fotoğrafın çekildiği sırada hiçbir ses duymadıklarını belirterek, kendilerinden başka kimsenin olmadığı bölgede ortaya çıkan bu görüntüden çok korktuklarını söyledi. Fotoğraf Bursa'da günün konusu oldu.(Habertürk)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler