YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liseli kıza çıplak şantaj

Bursa’da, lise öğrencisi 16 yaşındaki N.M. adlı kızın chat sırasında çıplak görüntülerini çekip şantaj yapan Serhat K. gözaltına alındı.

Liseli kıza çıplak şantaj

Bursa’da, lise öğrencisi 16 yaşındaki N.M. adlı kızı, internette görüntülü olarak chat yaparken soyunması için ikna eden 20 yaşındaki Serhat K., kaydettiği bu görüntülerle genç kıza şantaj yaptı. Genç kızın her gün okul harçlığını alan Serhat K., gözaltına alındıktıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde oturan N.M. adlı liseli kız, bir süre önce Serhat K. ile tanışıp arkadaş oldu. İnternette N.M. ile görüntülü olarak chat yapan Serhat K., genç kızı soyunması için ikna etti. Görüntüleri kaydeden Serhat K., bu görüntüleri ailesine ulaştırma tehditinde bulunarak N.M.’den her gün okul harçlığını kendisine vermesini istedi. Her gün düzenli olarak para vermelerine rağmen kızlarının okuldaki harcamalarında sıkıntı çektiğini öğrenen ailesi, kızları N.M.’yi sıkıştırınca gerçeği öğrendi.

Aile bunun üzerine polise gidip Serhat K.’dan şikayetçi oldu. Önceki gün yakalanan Serhat K. gözaltına alındı. Sorgulaması devam eden Serhat K., ’cinsel istismar’ ve ’şantaj’ suçlarından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler