YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okumaya dikkat çekmek için oturup kitap okudular

Havaların da iyi olması sebebiyle binlerce vatandaş Bursa Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Okumaya dikkat çekmek...

Okumaya dikkat çekmek için oturup kitap okudular

Havaların da iyi olması sebebiyle binlerce vatandaş Bursa Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Okumaya dikkat çekmek isteyen Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyesi gençlerd, binlerce vatandaşın geçtiği fuar alanı girişinde oturup bir saat kitap okudu.

Bu sene 10. yılını kutlayan Bursa Kitap Fuarı, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kitapseverlerin akınına uğradı. Teması 'Bursa'yı Yazmak' olarak belirlenen fuara, 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.

Fuarın yarınki son günü öncesi binlerce vatandaş fuar alanına akın etti. Vatandaşlar, fuar alanında adeta adım atmakta zorlandı. Fuara gelen vatandaşları giriş kapısında hoş bir manzara karşıladı. Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyesi olan bir grup genç oturup bir saat boyunca kitap okudu. Amaçlarının, insanların kitap okuma alışkanlığı edinmelerine katkı sağlamak olduğunu dile getiren topluluk üyesi Ezgi Kumru Kaya, "Biz bu uygulamayı her fuarda yapıyoruz. Bugün de bir saat boyunca oturup kitap okuduk." dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler