YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomotiv Test Merkezi Için Arsa Tahsisi Çalışmaları

Bursa Valiliği, Otomotiv Test Merkezi kurulması amacıyla TSE tarafından talep edilen Yenişehir'deki 2 bin 600 dönümlük arazinin tahsisiyle ilgili Mera

Bursa Valiliği, Otomotiv Test Merkezi kurulması amacıyla TSE tarafından talep edilen Yenişehir'deki 2 bin 600 dönümlük arazinin tahsisiyle ilgili Mera Komisyonu'ndan oy birliğiyle olumlu karar çıktığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Uzun süredir kamuoyunda tartışılan Otomotiv Test Merkezi ile ilgili olarak Yenişehir ilçesinde planlanan ve TSE tarafından talep edilen 2 bin 600 dönümlük arazinin ilimize kazandırılması ile ilgili olarak Mera Komisyonu'nun yapmış olduğu toplantıdan oy birliğiyle olumlu karar çıkmıştır. Yenişehir ilçesinde Otomotiv Test Merkezi olarak düşünülen arazinin hazine adına tahsis işlemleri sürdürülmektedir" denildi.

TSE, Yenişehir'deki arazinin, Otomotiv Test Merkezi kurulması amacıyla enstitüye tahsis edilmesiyle ilgili Bursa Valiliği'ne 3 Kasım'da resmi yazı göndermişti.

Muhabir: Büşra Nur Özcan / Haluk Yüksel

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler