YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi ve çocuğunu öldürüp intihar etti

Çanakkale'de Serkan Sevinç, hamile eşi Türkan Sevinç ile 2.5 yaşındaki oğlu Deniz'i öldürüp, intihar etti.

Eşi ve çocuğunu öldürüp intihar etti

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde röntgen teknisyeni Serkan Sevinç, 4 aylık hamile eşi Türkan Sevinç ile 2.5 yaşındaki oğlu Deniz'i boğazlarından bıçaklayarak öldürüp, intihar etti.

MUTLULUK FOTOĞRAFLARDA KALDI(FOTO GALERİ)

Olay, Ezine İlçesi Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Ezine Devlet Hastanesi'nde röntgen teknisyeni olarak görev yapan 38 yaşındaki Serkan Sevinç, aynı hastanede hemşirelik yapan 4 aylık hamile eşi Türkan ve 2.5 yaşındaki oğulları Deniz'i boğazından bıçaklayarak öldürdü. Serkan Sevinç, daha sonra suç aleti bıçakla yaşamına son verdi.

Korkunç olay, Sevinç ailesinin yakınlarının bugün sabah saatlerinde ziyarete gelmesiyle ortaya çıktı. Kapıyı açmayan, telefonalara da cevap vermeyen ailenin durumundan şüphelenen ailenin yakınları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdiği evde tam bir vahşetle karşılaştı. Serkan Sevinç ile hamile eşi Türkan ve Deniz ölü olarak bulundu.

Bu arada cinnet getiren Serkan Sevinç'in tefecilere 250 bin lira borcu olduğu iddia edildi.

Yapılan incelemenin ardından Sevinç ailesinin cesetlleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler