YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Hazırlık Maçında Güldü

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor ile Bucaspor, milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesi sebebiyle hazırlık...

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor ile Bucaspor, milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesi sebebiyle hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Denizlispor 3-0 kazandı.

Milli maçlar nedeniyle ara verilen PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ve Bucaspor, Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaştı. Daha önce fazla forma şansı bulamayan oyuncuların forma giydiği maçta Denizlispor, Haluk, Ömer Gebeşçi ve Osman Bozkurt’un attığı gollerle sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı.

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, hazırlık maçlarının eksikleri görmek açısından önemli olduğunu belirterek, oyuncularını gösterdikleri gayretten dolayı kutladığını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler