YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamyonet kamyona çarptı, anne ve bebeği öldü

Denizli'de sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği kamyonet önünde giden kamyona çarptı. Kazada 32 yaşındaki Aylin Çaputçu ile...

Kamyonet kamyona çarptı, anne ve bebeği öldü

Denizli'de sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği kamyonet önünde giden kamyona çarptı. Kazada 32 yaşındaki Aylin Çaputçu ile 10 aylık oğlu Yağız Sadık yaşamını yitirdi, eşi ve kızı yaralandı.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Denizli- İzmir karayolunun Kumkısık Mevkii’nde meydana geldi. Aydın’dan Denizli yönüne giden fırıncı 34 yaşındaki Ahmet Çaputçu, yönetimindeki ekmek dağıtım kamyonetinin direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan kamyonet önünde giden 45 yaşındaki Şenol Kahramanca yönetimindeki kamyona çarptı. Kazada hurdaya dönen kamyonette başı kopan Aylin Çaputçu ile araçtan yola fırlayan 10 aylık oğlu Yağız Sadık öldü, sürücü Ahmet Çaputçu ve 5 yaşındaki kızı Sevilay Çaputçu yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Ölen anne ve oğlunun cesetleri de otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyon şoförü Şenol Kahramanca, jandarma karakoluna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA-RAMAZAN ÇETİN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler