YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eflatun Okulları'ndan Bahar Şenliği

Diyarbakır'da bulunan Eflatun Okulları tarafından öğrenci ve velilerin bir yılın stresini atmaları için '2. geleneksel...

Eflatun Okulları'ndan Bahar Şenliği

Diyarbakır'da bulunan Eflatun Okulları tarafından öğrenci ve velilerin bir yılın stresini atmaları için '2. geleneksel bahar şenliği' düzenlendi.

Eflatun Okulları tarafından düzenlenen şenlik ile öğrenci ve veliler bir yılın stresini kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlerle attı. Şenlik hakkında bilgi veren Eflatun Okulları Genel Müdürü Ahmet Aybak, okul öğrencilerinin akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel, sportif anlamda beceriler kazanmalarını, sağlıklı bir ruh haline sahip iletişim becerileri yüksek kişiler olmalarını önemsediklerini söyledi. Aybak, "Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz birçok faaliyetin içinde en geniş kapsamlı ve etkili olanı bahar şenliğimizdir. Bahar etkinliğimiz diğer okullarda yapılan birkaç saatlik veya bir günlük etkinliklerle kıyaslanmayacak bir özellik taşımaktadır. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bahar etkinliklerinde kulüplerimiz tarafından öğle araları ve ders çıkışlarında tam on sekiz yarışma düzenlenmiştir. Bu etkinliklerdeki yarışmaların kulüplerimizce şartnameleri, puanlamaları belirlenerek yarışmalar sonunda toplanan puanlara göre birinci olan öğrencilere başarı belgesi, ilk üçe giren sınıflara madalya ile şampiyon sınıfa kupası bugünkü etkinlik finalimizde verilmiştir. Ben bu etkinliği gerçekleştiren kulüplerimize, öğretmen arkadaşlarıma ve üretkenlikleri ile sergiledikleri güzellikler dolayısıyla tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından dönem içerisinde il genelinde veya okuldaki turnuvalarda dereceye giren öğrencilere, takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Okulun sosyal ve eğitim alanında dereceye giren öğrencilere başarı ve teşekkür belgeleri verildi. Bu seremoniden sonra genç eflatunlular müzik eşliğinde neşeli dakikalar geçirirken bir yandan da voleybol, ayak tenisi, basketbol, hentbol, streetball turnuvaları düzenlendi. Veliler okul aşçılarının kendilerine ikram ettiği döner ve çiğköfte ziyafetlerinden sonra Türkiye'nin 2. büyük uzay izleme merkezi olan eflatun teleskopundan güneş, venüs, ay, mars ve satürnü doyasıya izledi. Şenlik gençlerin kendi aralarında yapmış oldukları çeşitli yarışmalarla devam etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler