YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürdüğü kızı kaçırmak istemiş

Elazığ'da 30 yaşındaki Burhan D.'nin, babasıyla birlikte öldürdüğü, Nebahat Karakaya'yı bir gün önce kaçırmaya kalktığı ortaya çıktı.

Öldürdüğü kızı kaçırmak istemiş

Kovancılar'da dün sabah saatlerinde Çaybaşı Mahallesi'nde Cemal Karakaya (50) ve kızı Nebahat Karakaya'yı (15), evlerinin bahçesinde av tüfeğiyle vurarak öldüren Burhan D.'nin (30) gözaltına alındı.

YAYA 30 KİLOMETRE GİTMİŞ Katil zanlısı Burhan D.'nin olayın ardından yaklaşık 30 kilometre yürüyerek Bağgülü köyüne geldiği, buradan da Mircan Yaylası'na çıktığı belirtildi. Olaydan sonra polisin zanlının ailesiyle temasa geçtiği, köye ulaşıldığı, köylülerin yardımıyla telefonla görüşülen zanlının, aile ve polisin ikna çalışması sonucunda teslim olmayı kabul ettiği kaydedildi.

Daha sonra, jandarma ve polis ekiplerinin yaylaya giderek zanlıyı suç aleti silahla birlikte teslim aldığı ifade edildi.
GECEYİ EVİNİN YAKINLARINDA GEÇİRMİŞ Emniyetteki sorgusunun ardından Kovancılar Adliyesi'ne sevk edilen zanlının, ifadesinde, olaydan bir gün önce, okul servisi aracından Nebahat Karakaya'yı evlenmek için kaçırmak istediğini, başarılı olamayınca sabah evden çıkınca kaçırmak amacıyla geceyi, kızın evinin yakınlarında geçirdiğini söylediği öğrenildi.

BABASI GÖRÜNCE PANİKLEMİŞ Zanlının ifadesinde, Baba kızın evden birlikte çıkarken, baba Cemal Karakaya'nın kendisini görmesi üzerine panikleyip ateş açtığını iddia ettiği belirtildi.

Bu arada, baba ve kızının cenazelerinin, Kovancılar ilçesine bağlı Yenidam köyünde toprağa verildiği öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler