YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Elazığ'a Gelecek

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 9 Kasım Cuma günü ilimizde dünenlenecek olan Dua Gecesi'ne katılmak üzere Elazığ'a gelecek

Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye, ülkemiz insanı tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Elazığlılarla buluşturacak. Bu kapsamda Hatipoğlu Hoca, 9 Kasım Cuma günü ilimize gelerek “Dua Gecesiyle” hemşerilerimizle buluşacak.

Girişlerin ücretsiz olacağı ve Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenecek programda Prof. Dr. Hatipoğlu, kendine has ve beğenilen üslubuyla konferans sunacak ve programın sonunda Dua yer alacak.

Özellikle TV programlarıyla milyonların karşısına geçen Nihat Hatipoğlu, Elazığ’daki Dua Gecesinde hemşerilerimizle yüz yüze manevi bir iklimde bir araya gelecek. Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenecek programda semazen gösterileri de yer alacak.

Şehir merkezindeki Ahmet Aytar Spor Salonunun koltuk kapasitesinin yetersiz olmasından dolayı hemşerilerimizin daha rahat bir ortamda bu programı izleyebilmeleri için ilimizin en büyük spor salonu Abdullahpaşa Yakup Kılıç Spor Salonunda Hatipoğlu’nun sevenleriyle buluşacağını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu açıklamasında şunları söyledi:

“Gönül adamı kıymetli hocamız Prof Dr Nihat Hatipoğlu 09 Kasım Cuma günü şehrimize gelerek hemşerilerimizle buluşacak. Abdullahpaşa Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenecek Dua Gecesi’nde hocamız kendine has üslubu ve güzel anlatımıyla bizleri mana iklimine götürecek. Bu güzel programda Semazen gösterileri ile tasavvuf dinletisi de yer alacak. Tüm hemşerilerimizi bu güzel Dua Gecesi’ne bekliyoruz.”

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler