YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babasını öldürüp cesedini yaktı

Eskişehir'de hükümlü olarak kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıkıp, babası 54 yaşındaki Kenan Beşpınar'ı bıçaklayarak...

Babasını öldürüp cesedini yaktı

Eskişehir'de hükümlü olarak kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıkıp, babası 54 yaşındaki Kenan Beşpınar'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini yaktığı iddiasıyla yargılanan 23 yaşındaki Osman Beşpınar, 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cumhuriye Mahallesi Şen Sokak'ta, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin de bulunduğu 7 katlı Onur Han adlı iş merkezinin 5'inci katındaki muhasebe bürosunda 26 Ekim 2012 tarihinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında, Aynı muhasebe bürosunda geceleri yatıp- kalkan Kenan Beşpınar'ın kısmen yanmış cesediyle karşılaşıldı. Elleri ve ayakları bilgisayar kablosu ile bağlanmış, ağzı koli bandıyla kapatılmış olan Beşpınar'ın yapılan otopsisinde bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

OĞLU: BEN ÖLDÜRDÜM
Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, olay saatinde iş merkezine girdiği kamera görüntülerinden belirlenen ölen Kenan Beşpınar'ın oğlu Osman Beşpınar otobüsle İstanbul'a giderken Kocaeli'nde yakalandı.

Daha önce karıştığı adam öldürmek suçundan hükümlü olarak kaldığı Eskişehir Açık Cezaevi'nden 6 gün izinli çıkan Osman Beşpınar, babasını öldürdüğünü ve daha sonra da yangın çıkardığını itiraf etti. Beşpınar bu kez Eskişehir H tipi Cezaevi'ne gönderildi.

KEŞKE BU OLAY YAŞANMAMIŞ OLSAYDI
Babasını öldüren Osman Beşpınar bugün Eskişehir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada çok pişman olduğunu söyledi. Beşpınar, babasını öldürme niyetinin olmadığını, Bayram nedeniyle elini öpmek için babasının kaldığı muhasebe bürosuna gittiğini söyleyerek şu iddiada bulundu:

"Babam,eşimle ilişkiye girmek istediğini söyledi. Bu yüzden onunla tartıştık ve babamı öldürdüm. Bir evlat kolay kolay babasını öldürmez. Ben babamı öldürdüğüm için cezasını alacağım. Ama benim çektiğim acının bir gramı bile olamaz. Ömür boyu çektiğim acıyı unutmayacağım. Keşke bu olay yaşanmamış olsaydı ve babamı öldürmemiş olsaydım."

Mahkeme heyeti Osman Beşpınar'ı önce ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırdı, ardından olayın ağır tahrik altında işlendiğine kanaat getirerek cezayı 22 yıl 6 aya indirdi.

DAHA ÖNCE SİMİTÇİYİ ÖLDÜRMÜŞ
Osman Beşpınar, Eskişehir'deki Odunpazarı Mezarlığı'nda bulunan bekçi kulübesinde 3 Mayıs 2008 tarihinde tartıştığı simitçi 57 yaşındaki Mustafa Göktaş'ı da, eşine sözlü sarkıntılıkta bulunduğu iddiasıyla tabancayla vurarak öldürdü. Bu cinayet nedeniyle Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanan Osman Beşpınar, önce ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı ardından cinayeti eşine hakaret edildiği için tahrik altında işlediği kanaatine varılıp cezası 15 yıl 10 ay hapse indirildi. - E

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler