YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anneler gününde utanç tablosu

Eskişehir'de, 2.5 aylık bebek, yanına "Sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. iyi bakın oğluma" yazılı not bırakılıp hastane bahçesine terk edildi.

Anneler gününde utanç tablosu

Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesindeki merdivenlerinde, bugün saat 19.00 sıralarında, battaniyeye sarılı durumda terk edilmiş bir bebeği gören vatandaşlar, durumu bitişikteki Devlet Hastanesi'nde görevli polis memuruna bildirdi.

Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesine gelen polis memuru yanında bir kağıt parçasına; "Bu çocuk önce bulana sonra Allah'a emanet. Kendi çocuğunuz gibi bakın. Benim durumum yok. Elimde değil bakamadım. Hem de bırakmak istemedim. Ama mecbur kaldım. Anlayışla karşılayın. Bu çocuğun sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. O da ben de yok, durumum yok. Haram yedirmem evladıma. Size emanet. İyi bakın oğluma. Teşekkür ederim" yazılı bir not bırakılan bebeği ilk olarak Devlet Hastanesi acil servisine götürdü.

KEDİDEN İNSANLIK DERSİ

Terk edilen bebek daha sonra götürüldüğü Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisinde Dr.Yasemin Özatik tarafından muayene edildi. Dr.Özatik, bebeğin iki buçuk aylık olabileceğini, sağlık durumunun iyi ancak karnının aç olduğunu belirtti.

Yapılan muayenesinin ardından çocuk servisine çıkarılan bebeğe hemşireler mama verdi. Hemşireler bebeği hastaneye getiren polis memurunun adı olan "Yunus" adını verdiklerini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri hastanede bakım altına alınan bebeğin kimler tarafından bırakıldığını araştırdıkları belirtti .Hastaneye gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ile Çocuk Şubesi ekipleri, 2 - 3 ay önce doğum yapan kadınların kayıtlarına bakıp Eskişehir Devlet ile Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanelerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler