YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı kediye gazeteciler sahip çıktı

Eskişehir'de, bir otomobilin çarptığı yavru kediye gazeteciler sahip çıktı.

Yaralı kediye gazeteciler sahip çıktı

İstiklal Mahallesi Reşadiye Sokağı'nda yavru bir kediyi otomobil ezdi. Yerde kanlar içinde yatan kedi, bir hayvansever tarafından karton üzerine konularak yol kenarına bırakıldı. Ardından bir vatandaş, yaralı kediyi kazanın meydana geldiği yerin hemen karşısındaki veterinere götürdü. Ancak, veteriner, yaralı kediye bakamayacağını söyledi.

Bu arada haber yapmak için bahse konu yere gelen basın mensupları belediye yetkililerine haber verdi. Ancak uzun süre beklenmesine rağmen belediye ekipleri gecikince, bir gazeteci, yaralı kediyi kendi imkanları ile hayvan barınağına götürmeye çalıştı. Bu sırada bölgeye gelen Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi yetkilileri, yaralı kediyi alarak barınağa götürdü.

İnsanlık kalmamış | www.mynet.com/video

Kazadan sonra yaralı kediyi veterinere götüren Veli Karayel, "Çocuklar bana kediyi getirdi, ben de hemen karşıdaki veterinere götürdüm. Veteriner bana bakamayacağını söyleyince şaşırdım" dedi.

Bazı vatandaşlar ise "İnsanlık kalmamış. Hayvan da olsa hepimiz bir can taşıyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Odunpazarı Hayvan Sağılı Merkezi yetkilileri, yaralı kedinin sağlık durumunun ciddi olduğunu bildirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler