YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“kariyer Ve Girişimcilik Günleri” Düzenlenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün eylem planları çerçevesinde Türkiye...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün eylem planları çerçevesinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa Birliği destekli genç istihdamının desteklenmesine yönelik Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi’nin ortaklığında “Kariyer ve Girişimcilik Günleri” düzenlenecek.

4-5 Nisan 2013 tarihlerinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapılacak olan, Gaziantep Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi’nin desteğiyle Girişimcilik ve Kariyer Günleri iki gün boyunca ayrı faaliyetler düzenlenecek. Her her etkinlik için 200’er kişi için organize edilecek. Teklif edilen modelle bölgedeki, satış ve pazarlama ile gıda işlemeciliği gibi önemli sektörlerin ikisinde profesyonel imkanlar sunularak, öncelikli sektörler seçildiğinde veya kümelendirildiğinde belirtilen format kullanılarak her biri 3’er saatlik oturum olan çalıştaylar düzenlenecek. Etkinliğin ilk adımında, seçilen sektörde tanınan bir şirketin başkanı endüstri hakkında kısa bir genel bakış sağlayacak ve neden büyüme fırsatlarına sahip bir sektör olduğu, neden gençler için ilginç bir alan olabileceği ve sektörün genç çalışan ihtiyacı hakkında bilgi verecek. Sektörlerde yönetim alanında başarılı olmak için gereklilikler ve o endüstrideki teknik meslekler hakkında bir İK uzmanı tarafından verilen detaylı bir sunum izlenecek. Girişimcilik günleri ikinci gün gerçekleştirilecek. İkinci gün çalıştayı iki oturum halinde birincisi motivasyonel, ikincisi pratik oturumlar şeklinde olacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler