YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parkta yaslandığı korkuluklarda akıma kapılıp öldü

Gaziantep'te, parkta arkadaşları ile futbol oynadıktan sonra dinlenmek için demir korkuluklara yaslanan Harun Mert Çelikkaya...

Parkta yaslandığı korkuluklarda akıma kapılıp öldü

Gaziantep'te, parkta arkadaşları ile futbol oynadıktan sonra dinlenmek için demir korkuluklara yaslanan 16 yaşındaki Harun Mert Çelikkaya, iddiaya göre, elektrik akımına kapılarak can verdi.

Olay, gece geç saatlerde Üçoklar Mahallesi Aslanbey Sokak’ta bulunan Üçoklar Parkı’nda meydana geldi. Harun Mert Çelikkaya, dün akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte futbol oynamak için parka gitti. Arkadaşları oyunun ardından evlerine giderken, Çelikkaya dinlenmek için demir korkuluklara yaslandı. Çelikkaya, iddiaya göre, korkulukların yanında bulunan elektrik direğinden geçen akıma kapılarak olay yerinde öldü.

Harun Mert Çelikkaya, gece saatlerine kadar eve gitmeyince ailesi onu aramaya çıktı. Çocuklarının oyun oynadığı parka giden Çelikkaya fertleri, gencin cesedini bulunca sinir krizi geçirdi. Çelikkaya’nın cenazesi, ilk incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, ailesi, çocuklarının ölümüne yol açan tedbirsizliğin sorumlularının bulunmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler