YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Travesti kardeşe hastanede 3 kurşun

Gaziantep'te Fevzi Çetin, travesti olan kardeşi Ramazan Çetin'i, tedavi gördüğü hastane odasında 3 kurşunla öldürdü.

Travesti kardeşe hastanede 3 kurşun

Gaziantep'te 27 yaşındaki Fevzi Çetin, travesti olan ve 2 yıldır evden ayrı yaşayan kardeşi 24 yaşındaki Ramazan Çetin'i, yüksekten düşme sonucu tedavi gördüğü hastane odasında 3 kurşunla öldürdü. Cinayet sonra soğukkanlılıkla hastane polisine teslim olan Fevzi Çetin'in, "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

Gaziantep'te cinsel tercihi nedeniyle baskı gördüğü ailesini 2 yıl önce terk ederek yalnız başına yaşayan Ramazan Çetin, 4 Ekim'de yüksekten düşme sonucu yaralandı. Vucudunda kırıklar oluşan travesti Ramazan Çetin, Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Önce hastanenin ortopedi servisindeki kadınlar bölümüne alınan Çetin'in tedavisine, daha sonra erkek hastaların bulunduğu bölümde devam edildi.

HASTALARIN GÖZÜ ÖNÜNDE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ Cinsel tercihi nedeniyle tepki gösteren ailesinden uzak durmaya özen gösteren travesti Çetin'in hastanede olduğunu öğrenen ağabeyi Fevzi Çetin, saat 18.45 sıralarında elinde tabanca ile kardeşinin tedavi gördüğü servisi bastı. Görgü tanıkların ifadesine göre silahını çeken Fevzi Çetin, odadaki diğer hasta ve hasta yakınlarına dışarı çıkmalarını istedi. Ağabeyini silahla karşısında görünce şok geçiren Ramazan Çetin, hasta ve hasta yakınlarından çıkmamalarını isteyerek Fevzi Çetin'e yalvarmaya başladı. Hasta yakınlarının da sakin olması konusunda uyarmaya çalıştığı Fevzi Çetin, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında silahını doğrulttuğu kardeşine kurşun yağdırdı. Hasta ve yakınları korku içinde kaçışırken, 1'i başına ikisi de vucuduna 3 kurşun isabet eden Çetin, tedavi gördüğü hastane odasında can verdi.

Travesti kardeşe hastanede 3 kurşun | www.mynet.com/video

HASTANE POLİSİNE TESLİM OLDU Cinayetten sonra soğukkanlılıkla servisten çıkan Fevzi Çetin, çevresindekilerin şaşkın bakışları arasında bir alt kattaki polis noktasına gitti. Burada belinden çıkarttığı tabancasını polise teslim eden Fevzi Çetin kardeşini öldürdüğünü belirtip, teslim oldu. Fevzi Çetin'in, teslim olurken, "Kardeşim travestilik yapıyordu. Onu öldürdüm. Namusumu temizledim" dediği öğrenildi. Fevzi Çetin gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, Ramazan Çetin'in cenazesi ise ortopedi servisindeki incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler