YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakkari'de 3 asker şehit oldu

Hakkari'de mayın patlaması sonucu 2 asker şehit oldu, sıcak temasın sürdüğü Kazan Vadisi'nden de 1 asker şehit olurken 6 asker de yaralandı.

Hakkari'de 3 asker şehit oldu

PKK’lı teröristler kamplarının bulunduğu bölgelerde savaş uçaklarının bombardımanından ve topçu atışlarından kurtulabilmek için ya iç kesimlere kaçıyor ya da sığınaklardan çıkamıyor. Haftanin’de üslenen PKK’lıların geçiş güzergâhları ve bulunduğu alanlar Şırnak kesimindeki topçu birlikleri tarafından sürekli bombalanıyor.

4 terörist ölü elegeçirildi

Yaylım ateşine tutuluyorlar
Bu arada Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi yakınındaki küçük Kato dağında bulunan güvenlik üs bölgelerine önceki gün gece saatlerinde saldırı hazırlığı için keşif yapan bir grup PKK’lının tespit edilmesi üzerine bölge yaylım ateşi altına alındı. Beytüşşebap Alay komutanlığı ve üs bölgesinden top ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıdan sonra PKK’lıların gece karanlığından yararlanarak kaçtıkları belirtildi. Güvenlik güçlerinin keşif yapan PKK’lılara yönelik açtığı yaylım ateşi saniye saniye görüntülenirken, bölgede dün de operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Hakkâri’de 3 şehit 6 asker de yaralı
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki Kazan Vadisi ve Işıklı Bölgesi’nde PKK’lılara yönelik operasyon sürüyor. Dün, sabah saatlerinde 2 kobra helikopteri Kazan Vadisi bölgesini bombaladı. PKK’lı teröristlere karşı operasyonların yoğunlaştığı Kazan Vadisi’nde çıkan çatışmada 1 astsubay şehit düştü, 6 asker de yaralandı.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi yakınlarındaki Tekeli bölgesinde ise teröristlerin döşediği mayının patlamasıyla da Piyade erler Müslüm Kaya (21) ve Ferdi Bolat şehit oldu. 20 yaşında şehit olan Ferdi Bolat’ın Aydın’ın Söke ilçesindeki annesinin evine ateş düştü. 3 çocuğundan en büyüğü olan Ferdi Bolat’ın şehit olduğu haberini alan anne Çelik, “Vatan sağ olsun” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler