YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakkari’de Kurumlar Arası Voleyboy Turnuvası

Hakkari’de düzenlenen 2013 Yılı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.Yaklaşık bir ay önce Voleybol İl...

Hakkari’de Kurumlar Arası Voleyboy Turnuvası

Hakkari’de düzenlenen 2013 Yılı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Yaklaşık bir ay önce Voleybol İl Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 20 kurum takımının katıldığı turnuvanın final müsabakası İl Emniyet Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği arasında yapıldı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakada Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü takımı Kamu Hastaneler Birliği takımını 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabaka sonunda İl Emniyet Müdürlüğü takımı birinci, Kamu Hastaneler Birliği ikinci ve cezaevi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımları ise üçüncü oldu. Dereceyle giren takımların ödüllerini Kamu Hastaneler Birliği Daire Başkanı Muharrem Dündar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı H. Ahmet Usanmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, turnuvayı düzenleme amaçlarının kurumlarda çalışan personellerin spor yaparak birbirileri ile kaynaşmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, yaklaşık bir ay önce başlayan ve 20 takımın katıldığı turnuvanın oldukça heyecanlı geçtiğini, tüm takımlara teşekkür ettiğini söyledi.

Hakkari’de Kurumlar Arası Voleyboy Turnuvası

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler