YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova'da şantiye şefi kaçırıldı

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde sınıra yapılan karakol inşaatının şantiye şefi M.E.'nin kaçırıldığı ortaya çıktı.

Yüksekova'da şantiye şefi kaçırıldı

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde sınıra yapılan karakol inşaatının şantiye şefi M.E.'nin 17 Haziran tarihinde kaçırıldığı ortaya çıktı. Şantiye şefinin kurtarılması için polis ve jandarma çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca İlçeleri'nde karakol yapım ihalesini alan firmanın Yüksekova'daki şantiye şefi M.E, Yüksekova ilçe merkezinden malzeme aldıktan sonra Dağlıca Taburu'na dönerken yolu bir grup silahlı kişiler tarafından Kamışlı ve Karlı Köyü arasında kesildi. Aracından indirilerek dağlık alana götürüldüğü belirtilen M.E.'nin kurtarılması için Hakkari Emniyeti ve Jandarma arama çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer kaçırılma olayını doğrularken, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler