YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolcuların önünde otobüs şoförünü öldürdü

Hatay-da belediye otobüsü şoförüyle, yolcu arasında "ön kapıdan inme" yüzünden başlayan tartışmasının büyümesi üzerine çıkan kavgada, bıçaklanan sürücü hayatını kaybetti.

Yolcuların önünde otobüs şoförünü öldürdü

Hatay-da belediye otobüsü şoförüyle, yolcu arasında "ön kapıdan inme" yüzünden başlayan tartışmasının büyümesi üzerine çıkan kavgada, bıçaklanan sürücü hayatını kaybetti. Cinayet anı, otobüsteki kameraya yansıdı.

Antakya'da Armutlu ile Bahçelievler mahalleleri arasında çalışan 31 J 0065 plakalı belediye otobüsünün şoförü Semir Bağdadi (28) ile ön kapıdan inmek isteyen bir yolcu arasında tartışma çıktı.

Ön kapıdan inmekte ısrar eden ve diğer yolcuları da engelleyen zanlı, önce elindeki soda şişesiyle şoföre saldırdı. Şoförün ön kapıdan inmesine müsaade etmemesi üzerine zanlı, belinden çıkardığı bıçakla şoför koltuğunda oturan Bağdadi'ye saldırısını sürdürdü.

Tartışma ve bıçaklanma anının otobüsteki kamera tarafından saniye saniye kaydedildiği olayın ardından zanlı, suç aleti bıçakla kaçtı.

Kendisinin de elinde bıçak olduğu görülen ve bıçaklı saldırıda kalbinden ağır yaralanan şoför Bağdadi, kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kaçan zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden gencin evinde yas

Öldürülen otobüs şoförü Bağdadi'nin cenazesi, Antakya Devlet Hastanesi morgundan alınarak Serinyol ilçesi Elazığ köyündeki evine getirildi.

Olayın şokunu yaşayan baba Gazi Bağdadi, oğlunu kalbinden bıçakladıklarını belirterek, saldırıyı lanetledi. Olay günü kendisiyle aynı otobüste çalışan Bağdadi'nin amcası Hasan Bağdadi ise, araçta gündüz kendisinin çalıştığını, akşam ise yeğenin görevi devraldığını kaydetti.

Yeğeninin kimseyle bir husumetinin bulunmadığını ifade eden amca Bağdadi, yaşanan olayı akıl almaz bir durum olarak değerlendirdi.

Bu arada hayatını kaybeden otobüs şoförü Semir Bağdadi'nin 1,5 yıllık evli olduğu ve 6 aylık çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler