YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fuhuşa zorlanan genç kız otomobilin önüne atladı

ISPARTA'da eşya verme bahanesiyle eve çağırdıkları 29 yaşındaki Serpil T.'yi fuhşa zorlamak amacıyla kaçırdıkları ileri sürülen 3'ü kadın..

Fuhuşa zorlanan genç kız otomobilin önüne atladı

ISPARTA'da eşya verme bahanesiyle eve çağırdıkları 29 yaşındaki Serpil T.'yi fuhşa zorlamak amacıyla kaçırdıkları ileri sürülen 3'ü kadın 5 şüpheli, genç kızın kendisini bir aracın önüne atmasıyla kaçtı. Şüpheliler, uzun bir arama ve takibin ardından dün yakalandı.

Isparta'da fuhşa aracılık, fuhşa teşvik, dolandırıcılık, hırsızlık gibi suçlardan 33 kaydı bulunan 50 yaşındaki N.Y., mahallede annesiyle birlikte oturan Serpil T. ile geçen 26 Nisan'da bir markette karşılaştı. Ekonomik durumları iyi olmayan Serpil T.'ye eski eşyalarını vermek istediğini söyleyen N.Y., genç kızı 49 yaşındaki S.B.'nin evine çağırdı. Öğle saatlerinde eve giden Serpil T., evde N.Y., S.B. ve E.K. ile bir süre oturduktan sonra eşyaları almak istedi. Genç kız, bu sırada eve gelen 32 yaşındaki M.Ç. ve 40 yaşındaki Ü.T.'nin otomobiline zorla bindirildi. Serpil T. ile 5 şüpheli, Antalya'ya hareket etti.

AKARYAKIT İSTASYONUNDA YARDIM İSTEDİ
Serpil T.'nin yol üzerinde tuvalet ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine Burdur'un Bucak İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda aracı durduran şüpheliler, genç kızın çantasını ve cep telefonunu gasp etti. Tuvaletten çıktıktan sonra akaryakıt istasyonunda çalışan görevlilerden yardım isteyen Serpil T., darp edilerek otomobile bindirildi.

KENDİNİ OTOMOBİLİN ÖNÜNE ATTI
Aynı gün kent merkezindeki Yeşildere Mahallesi'ne getirilen Serpil T., iki kişiyle ilişkiye girmesi için zorlandı. Akşam saatlerinde Aşık Veysel Caddesi üzerinde anlaştıkları üçüncü kişiyle ilişkiye girmesi istenen Serpil T., kendisini yolda seyreden bir otomobilin önüne attı. Aracın içerisindeki aileden yardım isteyen genç kız, polisin olay yerine gelmesiyle Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadesinde kendisine eşya vermek istediklerini söyleyen N.Y.; S.B., E.K. ile evde beklediklerini söyleyen Serpil T., Ü.T. ve M.Ç.'nin bulunduğu otomobile bindirilerek Antalya'ya getirildiğini ve zorla fuhuş yaptırdıklarını ileri sürdü.

2 AYDA 20 KEZ ISPARTA'YA GİDİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Bucak'taki akaryakıt istasyonunda olay gününe ait güvenlik kameralarının görüntülerini ele geçirdi. İncelemelerde, Genç kızın yardım istediği görevlilerin yanından dövülerek zorla araca bindirildiği saptandı. 2 ay boyunca 20 kez gittikleri Isparta'da iz süren ekipler, N.Y.'yi Denizli'de, diğer 4 şüpheliyi ise Isparta kent merkezinde dün gözaltına aldı. Antalya'ya getirilen şüpheliler, insan ticareti, gasp, cinsel saldırı, hürriyeti tahdit suçlarını işledikleri gerekçesiyle adliyeye sevk edildi.

Olayın ardından Isparta'ya götürülen Serpil T. sağlık kontrolünden geçirilirken, bir süre psikolojik tedavi göreceği belirtildi.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler