YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Böyle vahşet görülmedi

Bakırköy'deki bir kurban satış noktasındaki kesim görevlileri, yere yatıramadıkları boğanın boğazını ayaktayken kesti.

Böyle vahşet görülmedi

Kurban Bayramı'nın ilk gününde diğer bayramlarda olduğu gibi yine kan donduran görüntüler yaşandı. Tüm çağrılara karşın kurbanlık hayvanlar yine türlü işkencelere maruz kaldı. Ancak hiçbiri Bakırköy'de yaşanan vahşet kadar olmadı. Bir kurban satış noktasındaki kesim görevlileri, yere yatıramadıkları boğanın boğazını ayaktayken kesti. Ayakta boğazı kesilen boğa dakikalarca can çekişti.

BAYRAMDA RENKLİ MANZARALAR(FOTO GALERİ)

KURBAN KESİMİNİ İZLERKEN BAYILDI

TURİZMİN MERKEZİNDE İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Bayramın ilk günü nedeniyle yoğunluğun yaşandığı kurban pazarlarında, zaman zaman tartışılacak görüntüler ortaya çıktı. Bir kurban satış noktasında kesime götürülen boğa, görevliler tarafından zapt edilemedi. Hayvanı yere yatıramayan görevli ayakta kesmeye karar verdi.

Kurbanlık boğanın sahibinden kesim parası ve bahşişini de alan kesim görevlisi ayaktaki hayvanın boğazını kesti. Aldığı ilk bıçak darbesi ile can çekişmeye başlayan boğa görevlinin bıçak darbelerine daha fazla dayanamayarak yere yığıldı.

Böyle vahşet görülmedi | www.mynet.com/video

Amatör kamera tarafından çekilen bu görüntüler sonrası vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

BELEDİYEDEN YALANLAMA
Konuyla ilgili olarak Bakırköy Belediyesi tarafından yazılı açıklama yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, saat 16.30'da tüm kesimlerin tamamlandığını ve görüntülerdeki hayvanın ise kesim alanı ve kesim saati dışında kontrolsüz olarak bir kasap tarafından kesildiğini belirtti. Bakırköy Belediyesi, böyle olaya kesinlikle izin vermediklerini ve vermeyeceklerini belirttilerek kesimi gerçekleştiren kasap hakkında suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan kasap, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler