YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çevreci bloknotlar büyük ilgi görüyor

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ÇEKÜD için üretilen fıstık çamı tohumu hediyeli çevreci bloknotları ilgiyle inceledi.

Çevreci bloknotlar büyük ilgi görüyor

CNR EXPO Uluslararası Fuar Merkezi'nde 18.Uluslararası İstanbul kırtasiye, kâğıt, okul ve ofis ürünleri fuarının açılışı gerçekleştirilen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu fıstık çamı tohumu hediyeli çevreci bloknotları ilgiyle inceledi.

Kurulduğu günden bu yana çevre bilincini geliştirmeye yönelik projeler üreten ÇEKÜD'ün Yener Zarf desteği ile ürettiği fıstık çamı tohumu hediyeli bloknotlar 14 Mart'ta açılışı yapılan İstanbul kırtasiye, kâğıt, okul ve ofis ürünleri fuarında katılımcıların beğenisine sunuldu.

"Siz tükettikçe kök salacak" sloganıyla hazırlanan ve Yener Zarf standında sergilenen bloknotlar sektörün ve kamuoyunun büyük ilgisini çekiyor. Geri dönüşümlü kağıttan üretilen bloknotların içerisine birer tohum seti ve dikim tarifi gizlenmiş durumda.

Yener Zarf bu bloknotlardan elde edeceği geliri çevre faaliyetlerinde kullanılmak üzere ÇEKÜD'e bağışlayacak.

Yazılım araç ve gereçleri, aksesuarları, okul ve ofis gereçleri gibi ürünler konusunda sadece ülkemizde yapılan ve kapılarını 18.kez açan Uluslararası Fuar Yeşilköy CNR EXPO Fuar alanında 18 Mart 2012 tarihine kadar açık kalacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler