YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İcradan Satılık Ilanlarda Patlama

Medya takip ajansı Interpress’in verilerine göre yıl başından bu yana icradan satılık menkul, gayrimenkul ve...

Medya takip ajansı Interpress’in verilerine göre yıl başından bu yana icradan satılık menkul, gayrimenkul ve taşıt ilanları yüzde 70 arttı.

Verilere göre; yaklaşık 4,5 aylık sürede yüzde 70 oranında artan icradan satılık menkul, gayrimenkul ve taşıt ilanları, 17 bin 935’e ulaştı. 2012’nin aynı döneminde ise bu sayı 10 bin 228 olarak gerçekleşmişti.

Yıl başından bu yana yazılı basında yayınlanan icradan satılık ilanlarının 10 bin 516 tanesi arsa, bina, dükkan ve daire başta olmak üzere gayrimenkul (taşınmaz) ilanları olurken, 6 bin 390 tanesinin farklı türde motorlu taşıtlar, bin 29 adedinin de çeşitli makine, elektronik alet ve ofis ile ev mobilyasını içeren menkul (taşınabilir) malların icra ilanlarını oluşturduğu saptandı.

Interpress’in iki bini aşkın yazılı basını tek tek incelediği araştırmada, 2013’ün ilk 4,5 aylık süresinde sayfalara konu olan icra haberleri sayısının 147’ye ulaştığı, en ilgi çekenlerin kaplıca, mezarlık alanı, tersane ile Beyaz Gelincik, kuğu ve güvercin gibi çeşitli hayvanların icradan satılığa çıkarıldığı haberlerinin olduğu belirlendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler