YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadir İnanır’ı ziyaret eden Sezen Aksu: Çok yakışıklı olmuş

Sezen Aksu, Özel Memorial Hastanesi’nde akciğer ameliyatı olan ve yarın taburcu edilmesi beklenen ünlü aktör...

Kadir İnanır’ı ziyaret eden Sezen Aksu: Çok yakışıklı olmuş

Sezen Aksu, Özel Memorial Hastanesi’nde akciğer ameliyatı olan ve yarın taburcu edilmesi beklenen ünlü aktör Kadir İnanır’ı ziyaret etti. Aksu, Kadir İnanır’ın zayıflamasının onu daha yakışıklı hale getirdiğini söyledi.

Sevenleri ve arkadaşları, akciğer ameliyatı olan Kadir İnanır’ı bulunduğu hastanede yalnız bırakmıyor. Bugün de 35 yıllık arkadaşı olan ünlü sanatçı Sezen Aksu, İnanır’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret çıkışı aktörün duruma ilişkin soruları cevaplayan Aksu, “Şükürler olsun durumu çok iyi. Biraz zayıflamış ve eskisinden daha yakışıklı olmuş.” dedi. İnanır’ın dirayetli bir insan olduğunu ve hastalığın üstesinden geleceğine inandığını ifade eden Aksu, “İçerde biraz sohbet ettik. Ameliyatla ilgili konuştuk. Onu sağlıklı bir şekilde ayakta görünce heyecanlandım. Çok şükür Allah onu bize bağışladı.” şeklinde konuştu. Aksu daha sonra aracına binerek hastaneden ayrıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler